Er Neuralink et røgslør for allerede eksisterende teknologier?

Share article:

Som en del af Bedre Danmark initiativet er følgende video et eksempel på hvordan en gruppe mennesker kan mødes og diskutere ugens nyheder som går ud på at "diskuterer, vidensdele samt præsenterer hvad hver medlem (af gruppen) finder vigtigt for at danne et overblik i deres liv. Hvad rapporterer nyhederne ikke om?"

Det sidstnævnte er ret essentielt. Rigtig mange mennesker sidder på spændende, vigtige og ligefrem samfundskritiske historier, som af mange grunde aldrig når frem til hovedstrømsmedierne eller sågar mange af de alternative.

Ved at skifte vores fokus fra tv (tel-a-vision) og de (anti) sociale medier som en generel samfundsnorm til at mødes fysisk i disse grupper kan man faktisk blive bedre oplyst og dermed bedre klædt på hvis samfundets tektoniske plader begynder at ryste en smule (sagt uden frygt, jeg er forsigtig optimistisk).

Ved at have disse grupper oplever man også hovedstrømmen og mange af de alternative medier bliver rykket længere og længere ud af vores liv og dermed er deres indflydelse på vores sind gransket signifikant.

I denne udgave af ugens nyheder skal vi blandt andet tale om: Elon Musk, stifteren af Neuralink (neuralink.com), har netop offentliggjort her for nyligt (29. januar 2024) at de har fået tilladelse, ved hjælp af et kirurgisk indgreb, til at operere deres chip ind i frivillige menneske deltageres hjerner. Dette i led med deres kliniske forsøg. Men kan det i virkeligheden passe at det først er nu vi påbegynder disse forsøg? Eller er det, som så meget andet, endnu et røgslør for teknologi der allerede har eksisteret i en længere årrække og som man gerne vil have befolkningen begynder at tage til sig? Har man allerede foretaget disse menneskeforsøg uden lovligt informeret samtykke? Det og meget mere snakker vi videre om i dette interview.

Daniel Lehmann

Daniel Lehmann

No bio.

Share article:

No comments yet

You need to be signed in to comment.  Sign in here.

Loading...

Related articles